29643 1 logo beter

Samenwerking Gavertrimmers met Etixx

Met de juiste eetgewoonten kan je jouw sportprestaties verbeteren. Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment in te nemen. Zo haal je het maximum uit je trainingen en zorg je ervoor dat je lichaam goed herstelt na een inspanning. Je voedingsgewoonten afstemmen op je sportprestaties is niet altijd eenvoudig. 

Dankzij een nieuwe en nauwe samenwerking met Etixx Sports Nutrition willen wij u daarbij helpen. Als clublid zal u binnenkort kunnen deelnemen aan een sportspecifieke infosessie die zal worden gegeven in onze club. Meer info hierover volgt nog. 

Als bijkomend voordeel kan u als lid van de Gavertrimmers genieten van een exclusieve korting van 25%* op het volledige Etixx sportvoedings- en supplementengamma. Als je bovendien aankoopt bij onze partnerapotheek Verstraete (Schoolstraat 6 in Harelbeke) krijg je boven deze korting nog eens 10% korting, wat een totale korting van 35% betekent.

Hoe kan je van deze clubvoorwaarden genieten?

  1. Maak een account via deze link: https://etixxsports.com/my-account/
    Indien u reeds een account heeft op , log in met uw bestaande gegevens
  2. Wanneer ingelogd kan u op uw profielpagina de clubcode toevoegen bij 'word sportclublid'
  3. Valideer hier onze unieke sportclub kortingscode met clubcode GAVERTRIMMERS
  4. U kan de Etixx producten aankopen met de aangegeven korting*

De bestelling kan thuis geleverd worden of bij apotheek Verstraete aangekocht worden. Meer informatie op de Etixx website.