GAVERTRIMMERS

NIEUWS

Graag op de hoogte blijven van onze wedstrijden, organisaties en weetjes. Je vindt ze steeds op deze pagina.

Trainingslogboek 2021 staat online

logbook

Logboek voor looptrainingen 2021 beschikbaar

Vanaf vandaag is het logboek voor 2021 beschikbaar. Sinds jaar en dag wordt deze handige tool, ontworpen door Rony Verhulst, veelvuldig gedownloaded op onze website. Aarzel dus niet gebruik te maken van dit handig logboek om vanaf vrijdag 1 januari 2021 je nieuwe sportprestaties bij te houden.

 

Het bestand kan je downloaden op de volgende pagina: https://www.gavertrimmers.be/index.php/trainingslogboek  . We wensen jullie een gezond en sportief 2021 toe en hopen net als iedereen op een coronavrij 2021 !   

 

 

Nieuwe start-to-run vanaf 21 april 2020

logbook

Start-to-run in 20 lessen

Vanaf 21 april organiseren de Gavertrimmers elk dinsdag en donderdag vanaf 18u een nieuwe start-to-run. De bedoeling is om op je gemak op het einde van de 20 lessen 5 kilometer te kunnen lopen. In groep bewegen is gezond en zorgt bovendien voor de nodige motivatie.

Start2run-coach Griet Decock start de lessen telkens aan de Sporthal De Dageraad in de Stasegemsteenweg 21 in Harelbeke. 

Deelnameprijs bedraagt 30 euro (inclusief verzekering, proefloop en bewijs mutualiteit) met overschrijving op BE47 0682 1199 8880 (met vermelding naam)   voor 15 april.

Je gegevens kan je mailen naar Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met Naam – Adres – Geboortedatum – Rijksreg - Telefoon 0498/49 56 35

 

I3RUN: intervaltrainingen bij de Gavertrimmers

logbook

Nieuw: elke woensdagavond intervaltraining

Vanaf woensdag 11 maart 2020 starten we met een nieuwe vorm van training, namelijk een intervaltraining voor zij die wensen te werken aan hun snelheid.  Concreet betekent dit dat vanaf die woensdag om 18u30 er keuze zal zijn uit 2 type trainingen : 1/ De klassieke woensdagtraining voor zij die rustig minimum 6,7 km wensen te lopen  of 2/ Intervaltraining voor zij die hun snelheid wensen te optimaliseren

Afspraak en start is telkens aan Sporthal De Dageraad.

 

I³RUN staat voor de nieuwe “all-in-one” intervalloopsessie van de Harelbeekse Gavertrimmers.  We streven naar toegankelijkheid opdat ieder zijn grenzen zou kunnen verleggen.  Iedereen die minstens 2x per week traint, kan steeds op gelijk welk moment aansluiten bij deze training.  Ook jeugd vanaf 15 jaar die nu en dan wedstrijden loopt is zeker welkom. De trainingen worden gegeven onder begeleiding van coach Lode Schamelhout. 

Je mag ook reclame maken bij niet-leden om deel te nemen aan de "try-out" op 11 maart ; Na een paar sessies is het wel de bedoeling zich aan te sluiten bij de club.

 

 

Trainingslogboek 2020 staat online

logbook

Logboek voor looptrainingen 2020 beschikbaar

Vanaf vandaag is het logboek voor 2020 beschikbaar. Sinds jaar en dag wordt deze handige tool, ontworpen door Rony Verhulst, veelvuldig gedownloaded op onze website. Aarzel dus niet gebruik te maken van dit handig logboek om vanaf dinsdag 1 januari 2020 je nieuwe sportprestaties bij te houden.

 

Het bestand kan je downloaden op de volgende pagina: https://www.gavertrimmers.be/index.php/trainingslogboek  . We wensen jullie een gezond en sportief 2020 toe !   

 

 

4de Gavercross met bijna 500 aankomsten

53179936 2140597842701507 7963756591063236608 n

E3 Gavercross: lekkerlijk genieten geblazen

 

Afgelopen zondag 10 maart organiseerden de Gavertrimmers voor de 4de keer de E3 Gavercross, ditmaal herdoopt tot de E3 Binckbank Gavercross. Het KMI had een winderig weekend beloofd met codes geel en oranje en dat mochten onze medewerkers al ervaren bij de parcoursopbouw de zaterdagmiddag (met nadars die liever wat gingen liggen).

Zondagmorgen werd een extra tandje bijgestoken door onze medewerkers om opnieuw een mooie veldloop aan te bieden. Terwijl carnavalstoeten afgeblazen werden, parken afgesloten waren, voetbaltrainingen afgelast werden en het treinverkeer overal in de knoop lag, werd al vlug beslist om groen licht te geven voor de cross. Na een inspectie van de scheidsrechters van de Vrije Sporters moest het parcours gewijzigd worden om risico’s te vermijden en werd ronde C geschrapt.

De jongste atleten, de kuikentjes, konden stipt van start gaan om 14u en tegen dat de heren veteranen hun wedstrijd afwerkt hadden, was al een mooie regenvlaag en zelfs een hagelslag de revue gepasseerd. Maar het weer kon de pret niet bederven, ondanks dat de windgoden Boreas, Eurus, Notus en Zephyros zondagmiddag hun picknick hielden in de Gavers. Nogmaals een bewijs dat een loper zich niet laat kennen! Supporters, lopers, vrijwilligers en de organisatie beleefden een hele leuke middag. Onze club zag 34 Gavertrimmers aankomen in de reeksen en in totaal telden we maar liefst 493 deelnemers aan de Gavercross. We willen dan ook onze sponsors bedanken die dit alles mogelijk maakten zoals de E3-Binkbanckorganisatie, Bel&Bo, voetbalclubs KV Kortrijk, Agristo, Ranson, Virginie Sabbe, Unilin en GTV.

We kijken nu al met verlangen uit om in 2020 een 'specialleke' te doen voor onze vijfde editie !