frieten 0

3de Frietevenement op woensdag 27 juni

Voor heel velen onder ons staat de grote vakantie of een aantal verdiende weken “congé” voor de deur.

Daarom willen we dit moment even gebruiken om net als vorig jaar met onze loopclub op woensdag 27 juni een gezellig samenzijn met hap en drankje voor jong en minder jong én hun gezin te organiseren. Een moment voor een gezellige en leutige babbel.

 

  

Wat staat precies op de agenda : 

  • De jeugd zal die week uitzonderlijk enkel trainen op woensdag 27 juni van 18u30-19u30.
  • De volwassenen lopen op 27 juni zoals gebruikelijk 2 toeren, maar nu van 5 km ipv de ‘grote’ toer zodat ze ook rond 19u30 terug aankomen aan de Sporthal.
  • Aan het clublokaal van onze loopclub (Onder de voetbaltribune aan de mobilehomecamping) zullen vanaf 18u30 (zo kunnen de niet-lopers al beginnen met een frietje te eten) tot 21 uur voor alle leden gratis frieten met snacks à volonté te verkrijgen zijn.  Alle drank zal aan de zeer democratische prijs van € 1 geserveerd worden.

Naast alle leden is uiteraard ook de aanwezigheid van de eventuele partners, ouders, broers en zussen enorm geapprecieerd en jullie  kunnen voor € 3 ook genieten van de à volonté-formule (betaling gebeurt de dag zelf, met dank om bij inschrijving ook af te komen aangezien wij op voorhand alles dienen te betalen aan de frietmobiel).

Zouden jullie wel het volgende zo snel mogelijk kunnen doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Steven Cossement) of sms’en naar 0497/51 17 98 en ten laatste tegen zondag 17 juni (we moeten onze frietmobiel de aantallen op voorhand doorgeven) :

  • Na(a)men Gavertrimmer + aantal familie en naam dat geen lid is maar mee het verlof komt inzetten met de Gavertrimmers
  • Wie van de niet-leden jonger is dan 11 jaar

We hopen dat we met een talrijke groep een aangenaam frietje mogen steken !