jeugdPer september 2014 werd er met Gavertrimmers Jeugd  (waar in Harelbeke blijkbaar grote nood aan was) gestart. Het werd een overdonderend succes.
Huidig coördinator en verantwoordelijke Frederic Creupelandt met medeverantwoordelijke en secretaris Jimmy Waelkens en een tiental enthousiaste trainers zorgen dat de kinderen en jongeren recreatief en competitief kunnen sporten.

Elke dinsdag- en donderdagavond wordt getraind van 18.30 u tot 19.30 u met startplaats aan “De Dageraad”.
Tijdens schoolvakanties is er geen training.
De jeugd wordt ingedeeld in 6 leeftijdsgroepen met aangepaste training die zowel binnen (sportzaal Harelbeke) als buiten (omgeving Gavers) kan doorgaan.

Leeftijd
Vanaf 7 jaar. Er wordt in 6 verschillende groepen getraind.
Verantwoordelijke jeugdwerking Frederic Creupelandt e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidgeld
€ 50,00 per jeugdgezinslid verzekering inbegrepen.
Voor € 5 extra is men ook lid van de Vrije Sporters waarbij men dan korting krijgt op de wedstrijden van de Vrije Sporters en ook een eigen borstnummer krijgt.

Kledij
Sportkledij - aangepast schoeisel voor de indooractiviteiten + schoeisel voor outdoor.

Proefles
Iedereen kan steeds vrijblijvend gratis aan één proeftraining deelnemen. Naast de sportieve activiteiten worden ook verschillende extrasportieve activiteiten aangeboden (zie activiteitenkalender)

Panathlonverklaring
De Gavertrimmers ondertekenden de Panathlonverklaring."Ethiek in de jeugdsport".