clubinfoVolwassenen
Elke woensdag om 18:30 en elke zondag om 08:30 start telkens aan de sportzaal DAGERAAD (tel 056/733460 - Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke)
In de zomer lopen we onze zomertoer in de Gavers en tijdens de wintermaanden lopen we onze wintertoer rond de Gavers op de weg.

Op woensdag kan men kiezen tussen een i3Run intervaltraining voor zij die wensen te werken aan hun snelheid.of een klassiek loopje in groep van 5 km of meer.
Op zondag lopen we onze kleinere toer in de Gavers en volgen we het "Joggingpad". Het is een kleinere toer waar we meer tussen de bomen lopen en waar het in de zomer wat aangenamer kan zijn. We lopen 1, 2 of 3 ronden voor zij die zich niet kunnen inhouden. Eén ronde is 4,950 km. Ook hier lopen we de eerste toer aan een gezamenlijk tempo. Nadien is iedereen vrij. Op woensdag en zondag zijn er kleedkamers voorzien voor zowel de dames als de heren (behalve als de sporthal gesloten is wegens een feestdag of vakantie).

Jeugdwerking
Elke dinsdag: van 18u30 tot 19u30 Elke donderdag: van 18u30 tot 19u30
De data van de trainingen vind je op deze kalender.
Trainers: Frederic Creupelandt, Jimmy Waelkens, Steven Cossement, Tily Creupelandt, Liane Holvoet, Sam Burggraeve, Yves Maertens, Fabio Vandenbogaerde en Wim Vervaeke.
Jeugsportcoördinator: Frederic Creupelandt
Jeugdsportadministrator: Geert Vandevyver

De Gavertrimmers ondertekenden de Panathlonverklaring. Het reglement van inwendige orde van de jeugd vindt u hier. Het jeugdsportbeleidsplan vindt u hier.

Het Gavertrimmer lokaal bevind zich onder voetbaltribunes, ingang achter de camper camping.